Fundat el 1998
II època

 Els responsables del tinglado

L'equip de L'Absurd Diari:

Responsable periodístic: Antoni Dalmau (info@absurddiari.com)
Disseny, producció i programació: Ramon Buch

 

L'Absurd Diari va néixer el 7 de maig del 1998 amb l'objectiu de recopilar notícies insòlites, sorprenents i surrealistes, un conjunt d'històries que creix cada dia i que confirma el vell tòpic periodístic segons el qual la realitat supera la ficció. Inicialment totes les notícies procedien del diari El Punt, però des de l'any 2002 es va crear una nova secció amb informacions publicades en altres mitjans de Catalunya, l'estat espanyol i l'estranger.

Les notícies apareixen reproduïdes a l'Absurd Diari tal i com han estat publicades i l'únic que s'ha modificat, en alguns casos, és el titular. A totes les notícies es cita la seva procedència, però si alguna publicació no desitja que les seves informacions apareixin a L'Absurd Diari agrairíem als seus responsables que es posin en contacte en nosaltres i immediatament seran retirades.

D'altra banda, agraïm la col·laboració dels internautes que ens fan arribar notícies dignes de ser incloses a L'Absurd Diari, així com també al conjunt de la professió periodística per les dosis d'humor que aplica diàriament a l'hora d'exercir el seu ofici. Sense ells no seria possible L'Absurd Diari.


Plana principal