Buenafuente repta la «infrapremsa» a continuar fotografiant-li el cul


Barcelona.- 

Andreu Buenafuente, després de la publicació d'unes fotografies en què se'l veu nu en una platja d'Eivissa, ha criticat a través de la seva pàgina web els paparazzi. L'humorista reusenc, que apareixia aquesta setmana en la portada de la revista Sorpresa, ha reptat els fotògrafs de la premsa rosa: «A continuar fotografiant el meu cul», ja que, va dir: «És la part del cos amb la qual penso en vosaltres.»

A www.andreubuenafuente.com, el showman, que sempre ha estat molt crític amb la premsa rosa, la qualifica d'«infrapremsa que la justícia tolera i per a la qual tot s'hi val». A més, considera que «als personatges públics» se'ls trepitja el dret a la intimitat amb l'excusa de formar part de l'escena pública. El presentador assenyala que el fet d'haver sortit nu en una revista suposa «una anècdota més, provocada per la il·legalitat de la infrapremsa» i destaca que «això no passa en cap país del món». Buenafuente també acusa els que es beneficien d'aquest món a costa dels «professionals que no ens cansem de desmarcar-nos de la seva indústria pudenta».

També denuncia que coneix companys «que són víctimes de xantatges, que ploren de ràbia, que surten a passejar amb els seus fills amb por i que ja no van de festa». Buenafuente va més enllà i amenaça els que defineix com a «atracadors de les parcel·les més íntimes»: «Sóc de Reus. Això imprimeix caràcter. No penso quedar-me de braços plegats.»

Font: El Punt

22-07-2006


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image