Un rentaplats italià rebutja una herència de 2,5 milions d'euros


Roma.- 

Un italià emigrat a Londres ha sabut, gairebé després de 10 anys, que la seva mare li va deixar una herència de 2,5 milions d'euros, però ha decidit continuar amb el seu ofici de rentaplats i rebutjar els diners, a causa de la mala relació que tenia amb ella, segons ha informat la premsa local.

El cas va saltar als mitjans a finals de juliol, quan un advocat italià va publicar un anunci en alguns diaris britànics per localitzar Angelo Piroddi, que va marxar de la seva Sardenya natal el 1989. Les últimes notícies que se'n tenien eren des de Londres, quan va escriure per última vegada a la seva mare, el 1992.

"Si el coneixeu, l'hi heu de dir. Ell no ho sap", indicava l'anunci amb què es buscava Piroddi. El que no sabia és que la seva mare, morta el 1998, li havia deixat una herència de 2,5 milions d'euros, que estava a punt de perdre per una reclamació de les seves ties.

Segons informa avui el diari italià La Stampa, Piroddi ha estat localitzat per un periodista d'un mitjà britànic a qui ha dit clarament que no vol l'herència.

Reclamació de les ties

"Jo no vull aquests diners, els donaré a algú. No estimo les persones que m'han deixat aquesta herència. La meva mare em va crear sempre problemes quan era viva i me'ls continua creant fins i tot ara que és morta", ha indicat al diari.

Piroddi viu de manera humil a la localitat de Reading, on es dedica a rentar plats, el mateix ofici que tenia quan li va escriure a la seva mare una última carta en què li deia que era a Londres i que no el busqués mai més.

La seva mare el va nomenar en el seu testament hereu únic, i va deixar clar que no volia que els seus diners anessin a parar a les seves germanes, les quals l'any passat, i després de 15 anys sense notícies del seu nebot, van decidir reclamar l'herència.

Font: EFE

07-08-2006


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image