Una italiana s'ofereix en un blog per a una "nit de sexe" a canvi d'una feina fixa


Roma.- 

Indignada amb la societat que no ofereix un futur als joves, una dona italiana de 30 anys, Sara F., ha obert un bloc a internet en què s'ofereix "per a una nit de sexe" a canvi d'un contracte de treball fix i un sou mensual de 1.200 euros.

"Em dic Sara, sóc de Roma i tinc 30 anys. Considero l'obertura d'aquest bloc l'última taula de salvació a què agafar-me", ha escrit la noia italiana al seu quadern de bitàcola, on es defineix com a "desesperada" i disposada a vendre's "per una nit, i només una, de sexe" a qui li ofereixi "un contracte real, indefinit, i amb un sou mínim de 1.200 euros al mes".

La història de la "desesperada" Sara l'explica avui el diari italià La Repubblica, que precisa que la jove romana no busca la fama, "sinó només la continuïtat, la possibilitat de programar-se un futur, uns fills i una casa".

Una setmana després d'obrir el bloc, Sara F. ha rebut 2.389 comentaris i ha estat visitat per 140.000 internautes.

Tancar el bloc

Sara ha explicat que ha rebut una trentena de propostes de feina, "alguna procedent d'empreses relacionades amb el Vaticà que em posaven com a condició tancar el blog".

La noia ha explicat que, "deixant de banda la modèstia", sap fer de tot "i ho faig bé", però que això no li ha servit per a res i que només ha col·leccionat feines precàries i per pocs dies.

Actualment en té una, en una empresa relacionada amb l'Administració italiana en el sector de telecomunicacions, però el seu contracte s'acaba d'aquí a poc i no sap si l'hi renovaran, segons ha confessat a La Repubblica.

Falta d'un lloc de treball

"Estic profundament indignada", ha assegurat la noia, que ha carregat contra el Govern, els sindicats, la dreta i l'esquerra, "que no mouen ni un dit per posar remei a aquest escàndol (la falta de feina i que la que es troba és precària).

Entre les respostes que ha rebut, segons destaca el diari, hi ha la d'algú que va usar el pseudònim de Bellodabaciare (guapo de besar) i que li va dir que l'havia impressionat, que la volia conèixer "no per a sexe", sinó per compartir aquesta situació que afecta tantes persones de la seva edat.

Un altre persona li ha preguntat si no s'ha parat a reflexionar sobre què podran pensar aquelles persones que haurien pogut aconseguir el lloc de treball de manera honesta "i veuen com una altra (en referència a ella) l'ha obtingut pel sol fet d'obrir les cames".

Font: EFE

22-09-2006


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image