Dos xinesos es tanquen en una gàbia per experimentar la vida dels lleons


Pequín.- 

Un artista xinès estarà dues setmanes tancat en una gàbia del parc natural de Qingdao Forest Wild Life World --a la província oriental de Shandong-- per experimentar la sensació dels lleons que viuen allà, segons ha informat l'agència estatal Xinhua.

El poeta i artista Ye Fu no estarà sol entre els barrots, ja que una jove pequinesa de 26 anys ha decidit deixar la seva feina per viure aquesta experiència amb ell.

Transformar-se en lleons

La seva nova vida com a lleons implica no parlar, no netejar, no canviar-se de roba i realitzar tot tipus d'activitats, incloses les fisiològiques, a l'interior de la gàbia.

També significa que s'hauran d'alimentar a base de carn crua de vedella. "He passat una tarda terrible després de provar per primera vegada la carn crua", va explicar Ye al seu diari. Els experts en nutrició han advertit del perill de menjar únicament carn crua, per l'excés de proteïnes i el perill dels bacteris a la sang de l'animal consumit.

Però Ye es va mostrar més pertorbat per la dimensió psicològica de l'experiment després d'una experiència prèvia a la gàbia. "M'he sentit molt deprimit. No eren només les nàusees i el fet de no aguantar-me dret, sinó també veure tots aquests lleons lluitant al recinte de sota de la meva gàbia", va lamentar l'artista.

Altres experiments

Amb aquesta vivència, Ye Fu intenta convèncer l'opinió pública de l'important que és protegir la fauna i la flora. Encara que no és la primera activitat excèntrica de l'oriental, que l'any passat va residir un mes en un niu d'aus col·locat en un gratacel del centre de Pequín.

Font: EFE

29-09-2006


Opinions dels usuaris sobre aquesta notícia:

Opinió de l'usuari: Admiradíssim sr. Ye Fu, amb tot els meus respectes, si realment vol experimentar el que es sent vivint a una lleonera vingui a la meva habitació. Estic obert a qualsevol oferta. www.elpitdepollastre.blogspot.com
Modgi, 02/10/2006


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image