Una jugadora de futbol femení del Girona agredeix amb un cop de puny una dels Maristes i li parteix la mandíbula


Girona.- 

El partit de primera catalana femenina disputat diumenge al matí entre el Maristes i el Girona va acabar amb un episodi trist i lamentable per al futbol femení gironí. A les acaballes de l'enfrontament, una jugadora del Girona, Sònia Martín, va etzibar un fort cop de puny a una jugadora del Maristes, Emma Ferrer, que va quedar estesa immòbil sobre el terreny de joc. La jugadora del Maristes va ser trasllada d'urgència a la clínica l'Aliança de Girona, on va ser enviada immediatament cap a l'hospital Trueta. Un cop allà, i vista la gravetat de la lesió -tenia la mandíbula partida per dos costats i la geniva separada de les dents- es va decidir traslladar la jugadora a l'hospital de la Vall d'Hebron, on actualment està ingressada després de ser operada de la lesió.

Els fets van començar quan Sònia Martín va ser expulsada en la segona part, després de reiterades protestes al col·legiat del partit, Sunyer Agüera, que fins llavors no havia tingut complicacions en el matx, el marcador del qual reflectia en aquell moment un clar 1-4 a favor del Girona. La jugadora del Girona, després de dutxar-se, es va posar entre el públic fins que es va iniciar una picabaralla entre una jugadora del Maristes i una altra del Girona. Martín va saltar al camp en aquell moment i va clavar un cop de puny per l'esquena i a la cara a Ferrer, que va caure estesa al terreny de joc. Immediatament, el tècnic del Maristes va saltar al camp i va enfrontar-se a l'agressora, i van arribar també a les mans. Tot i aquest inexplicable i agressiu comportament, tant l'entrenadora com alguna jugadora del Girona -entre elles Sònia Martín- van interessar-se, el mateix diumenge, per l'estat d'Emma Ferrer, un cop van conèixer la gravetat de la lesió.

La secció de futbol femení del Girona va lamentar i va reprovar ahir aquest fet i va explicar que s"obrirà un expedient a la jugadora agressora. La delegada del Girona en aquest partit va explicar ahir que Sònia Martín no és una jugadora agressiva per naturalesa i va donar com a aval la seva carrera esportiva: «Només una expulsió en els deu anys que fa que juga a futbol.»

Font: El Punt, edició Comarques Gironines

07-03-2001


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image