Un particular paga els 500 euros pel pèl de Marilyn Monroe a la Fira del Disc


Barcelona.- 

La cinquena edició de la Fira Internacional del Disc de Barcelona ha reunit més de 25.000 persones, des de divendres i fins ahir a la nit, una xifra superior a l'any passat, i ha suposat «el ressorgiment del vinil», segons el seu coordinador, Joan Carles Vilella.

Ahir a la tarda, es va celebrar la tradicional subhasta. Dels 33 lots disponibles, se'n van vendre una vintena. Una fotografia autografiada per Ringo Starr va ser l'objecte que va aconseguir el preu més alt: 540 euros. Pel que fa al cabell de Marilyn Monroe que, com s'havia anunciat, va entrar a la subhasta, un particular anònim en va pagar els 500 euros que s'havien fixat com a preu de sortida. Ningú en va oferir més. Un disc de platí de Bruce Springsteen concedit a Austràlia –470– i un elapé de The Rolling Stones signat per tota la banda –430– van ser els altres lots pels quals el públic va pagar més.

La fira ha reunit a 200 expositors i ha posat a la venda prop de dos milions de discos, a uns preus que oscil·laven entre 1 i 2.000 euros. Segons Vilella, «els expositors han quedat molt contents perquè s'han venut els discos més cars, amb preus de 500 i 1.000 euros alguns d'ells».

La meitat dels expositors procedien de diferents punts de la geografia espanyola i l'altra meitat de països com ara els Estats Units, el Regne Unit, França, Holanda, Alemanya, Itàlia, Portugal, el Canadà, Bèlgica, Mèxic.

Font: El Punt / Agències

13-11-2006


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image