Tres detinguts per haver filmat hostesses quan es canviaven de roba al saló SIMO


Barcelona.- 

Participar en una fira permet als executius donar a conèixer el seus productes o creacions. També és l'oportunitat per passar uns dies fora de casa envoltat de dones atractives, perfectament maquillades i vestides. Tres treballadors d'una empresa informàtica de Mollerussa van aprofitar la seva presència recent al Saló Internacional d'Informàtica i de les Telecomunicacions SIMO de Madrid per filmar com tres hostesses es canviaven de roba. Les noies, però, van descobrir-ho i els van denunciar.

Tenien el pla estudiat i preparat. Dins de l'estand de la seva empresa informàtica al saló SIMO hi havia una habitació. Allà farien que les tres hostesses que havien contractat a Madrid es canviessin la roba de carrer per l'uniforme. «Estarien més còmodes i ningú les molestaria», els van dir els responsables de l'empresa de Mollerussa quan les noies van intentar refusar l'oferta.

Aquesta insistència tenia un motiu i aviat el van descobrir. Al despatx hi havia una caixa on havien amagat una càmera de vídeo que a través d'un forat filmava com les hostesses es posaven la roba de feina. Un dia, però, una d'elles va sospitar de la caixa foradada. Quan la va obrir, va descobrir el giny. Les hostesses van rebobinar la cinta i van comprovar que la càmera les havia enregistrat despullades.

Segons va avançar ahir el diari ADN, amb la càmera a la mà van sortir del despatx i es van enfrontar amb els responsables de l'empresa, als quals van advertir que ho denunciarien a la policia. Els responsables de l'empresa, però, els van arrabassar l'aparell, van treure la cinta de vídeo i la van trencar. El 12 de novembre les hostesses van denunciar els fets en una comissaria de Madrid. Els investigadors van reconstruir la cinta, que s'ha convertit en la principal prova de càrrec contra el director de l'empresa, de 53 anys, el seu nebot, de 24, i un informàtic, de 29.

CONTRA LA INTIMITAT

La policia en va detenir dilluns passat dos a Lleida i un altre a Barcelona. Es van negar a declarar a les dependències policials i van quedar en llibertat en espera de ser citats pel jutge. Estan acusats d'un delicte contra la intimitat i el dret a la imatge. Els responsables policials han aconsellat que sempre es denunciïn casos com aquests.
El saló SIMO, que es va fer des del 7 al 12 de novembre al recinte d'Ifema, és una referència internacional en els sectors de la informàtica, les comunicacions i les noves tecnologies.

Font: El Punt

Miquel A. Luque, 

24-11-2006


Opinions dels usuaris sobre aquesta notícia:

Opinió de l'usuari: vaia uns!
..., 18/10/2008


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image