Trobat mort un home al davant del televisor un any després de morir als Estats Units


Washington.- 

Un home ha estat trobat mort al seu domicili de Southampton Town (EUA) més d'un any després de la seva mort i amb la televisió encara engegada, segons ha informat l'emissora de ràdio local 1010 WINS.

El cadàver de Vincenzo Ricardo, de 70 anys i mort segons sembla per causes naturals, es trobava en bon estat de conservació a causa de la sequedat ambiental, van indicar fonts de la policia d'aquesta localitat de l'estat de Nova York a l'emissora.

Els agents van trobar el cos de l'home quan van acudir a una trucada relacionada amb canonades rebentades.

Vivia sol des de la mort de la seva dona

El cadàver estava en una cadira davant del televisor, com si Ricardo encara estigués mirant algun programa, va explicar el forense del comtat de Suffolk, Stuart Dawson, que va explicar que el difunt vivia sol des de la mort de la seva dona, fa uns quants anys.

No obstant, "ningú havia tingut notícies d'ell des de fa un any. Aquesta és la part que em sorprèn. Ningú va donar l'alarma", va declarar el forense.

Segons van explicar els veïns a l'emissora, es van pensar que Ricardo s'havia traslladat a alguna residència d'avis o que era l'hospital.

La seva veïna Diane Devon va recordar que fa un mes es va comentar que feia temps que no el veien però, va afegir, "no se'ns va acudir mai comprovar com estava".

Font: EFE

17-02-2007


Opinions dels usuaris sobre aquesta notícia:

Opinió de l'usuari: QUE TRIST QUE NINGÚ ET ROBI A FALTAR
ARGENTINA, 21/02/2007


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image