A la venda a internet burros catalans per 2.000 euros


image

Barcelona.- 

La reserva de burros catalans Fuives, situada a Olvan (Berguedà), ha decidit penjar a la seva pàgina web imatges dels exemplars que estan en venda per donar a conèixer l'oferta i incentivar la seva comercialització a través de la xarxa. Un ase costa 2.000 euros com a mínim, ja que el preu varia en funció dels pares i de la genètica.

Segons ha informat la reserva Fuives, la major part de la demanda prové de l'estranger, de ramaders de diversos països europeus que volen millorar els seus animals creuant-los amb els burros catalans. A més, hi ha gent que vol un ruc per tenir-lo com a animal de companyia.

Les fotografies dels ases en venda estan disponibles a la web de Fuives, tot i que la reserva precisa que és imprescindible una visita a les instal·lacions per conèixer l'animal en persona.

El nucli zoològic de Fuives disposa de 150 exemplars de burros catalans, i d'un laboratori on es congela l'esperma i es trasplanten embrions per garantir la continuïtat de l'espècie.

Foto: Un dels rucs que han posat a la venda a la web.

Temes relacionats:

Més de 500 persones es mengen dos rucs estofats i en botifarres en una jornada gastronòmica a Sort

ERC ha regalat un ruc al rei Joan Carles

Font: El Periódico

11-04-2007


Opinions dels usuaris sobre aquesta notícia:

Opinió de l'usuari: soc la marina i vull un ase pero la meva mama no vol comprarme un i os pegunto si men regaleu un? tinc unes feixes molt grans on podra fer tot el que vulgui. adeuuuu!!! boeno visc a una masia mol bonica tinc 2 germans molt pesats i 1 mama i 1 papa. el meu papa si en bol tindre un pero la mama no li seixa. tinc gallines, galls,2 gosos, peixos,gats i gates i tritons.
marina, 08/10/2008


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image