Un jove rep 5.000 trucades després d'oferir-se per Internet per escoltar estranys


.- 
El món està ple d'ànimes solitàries, segons prova la iniciativa d'un noi que va rebre 5.000 trucades i missatges després de penjar un vídeo a YouTube amb el seu número de telèfon i l'oferta d'escoltar a qui li volgués trucar.

Ryan Fitzgerald, un jove de 20 anys resident a Southbridge, a Massachusetts (EUA), i amb molt temps lliure, va decidir penjar el clip divendres al popular lloc YouTube. El jove, que viu amb el seu pare i està sense feina, ha rebut ni més ni menys que 5.000 trucades i missatges de text, segons el diari The Boston Globe.

"Encara que no t'hagi conegut mai, m'importes", assegura Fitzgerald, que després de passar per aquesta experiència vol canviar de plans i estudiar psicologia o recursos humans en lloc d'informàtica, com planejava inicialment.

Els precedents de la iniciativa

Fitzgerald ha declarat que li agradaria contestar a totes les trucades que pugui. Per a això haurà de resoldre un problema logístic, ja que, una vegada transcorregut el cap de setmana, en què les trucades són gratis als EUA per a la majoria dels plans de telefonia, serà ell qui les haurà de pagar.

Fitzgerald s'ha inspirat en Juan Mann, un home que es va fer famós via YouTube per oferir abraçades gratuïtes a estranys. "Les mares d'algunes persones no dediquen temps per seure i xerrar amb elles, cosa que sí que fan estranys a YouTube", va dir el jove, que va decidir concedir-se un descans dissabte a la nit i posar el mòbil en manera silenciosa per poder anar a un concert.

Fitzgerald, en qualsevol cas, no és el primer a tenir una ocurrència copiada, entre altres, de Luke Johnson, un home d'Arizona que, segons el Globe, va rebre 138.400 trucades. El jove de Massachusetts, no obstant, assenyala que la seva missió és diferent, ja que no pretén aconseguir cap rècord sinó que el mou la "genuïna interacció humana".

Font: EFE

23-04-2007


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image