Mourinho es va amagar en un carro de bugaderia per escapar-se d'un estadi


Londres.- 

El polèmic entrenador del Chelsea, José Mourinho, es va amagar suposadament en un carro de bugaderia per escapar-se de l'estadi de Stamford Bridge sense que el veiessin els funcionaris de la UEFA durant un partit de quarts de final, segons informa avui el diari The Times. El suposat desafiament del tècnic portuguès a la prohibició de la UEFA d'anar als vestidors durant dos partits seguits va ser el 6 d'abril del 2005 en un partit contra el Bayern Munich.

Segons la versió del diari, tot i que el dia anterior el seu assistent, Baltemar Brito, va assegurar que Mourinho no assistiria al partit d'anada, sinó que el veuria per televisió, aquest va anar a l'estadi i es va amagar als vestidors. Fonts dels vestidors han confirmat que va ser així, però que Mourinho desperta tanta lleialtat entre els seus homes que la seva presència s'havia mantingut en secret fins ara.

Acusació a Rijkaard

El tècnic va ser sancionat amb dos partits després que el 23 de febrer acusés el col·legiat suec Anders Frisk i l'entrenador del Barcelona, l'holandès Frank Rijkaard, d'haver mantingut una conversa als vestidors durant el descans. Mourinho va insinuar llavors que aquella conversa va tenir una incidència directa en decisions posteriors de l'àrbitre, com l'expulsió de Didier Drogba.

Un funcionari de la UEFA va qualificar llavors d'"enemic del futbol" l'entrenador, que, convençut d'haver estat injustament sancionat, va decidir desafiar la sanció perquè estava convençut que el contacte directe amb els jugadors ajudaria l'equip a guanyar el Bayern.

Per ràdio o telèfon

Segons The Times, Moruinho va veure la primera part d'aquell partit de quarts de final per televisió des dels vestidors, però durant la primera meitat es va comunicar amb els tècnics del seu equip que eren a la banqueta, per ràdio o telèfon. Alguns comentaristes de televisió es van fixar llavors que Rui Faria, el responsable de l'estat físic dels jugadors, tenia un estrany plec a la gorra que podia ser perquè hi portava un cable unit a un auricular.

Sospitant que passava alguna cosa estranya, uns funcionaris de la UEFA van baixar al túnel, però llavors els jugadors ja havien tornat als vestidors. Conscients d'haver estat descoberts, els del Chelsea van recórrer a un mètode de comunicació més rudimentari durant la segona part. Així, es va veure Silvinho Louro, un altre dels tècnics de l'equip de Mourinho, fer diversos viatges entre la banqueta i els vestidors i tornar amb papers, que després passava als seus companys.

Orgullós de l'estratagema

Al final del partit, que el Chelsea va guanyar per 4 gols a 2, ningú va veure Mourinho, que s'havia ficat suposadament en un gran carro de bugaderia per abandonar l'estadi i tornar a l'hotel. Segons els íntims, el tècnic estava tan orgullós de l'estratagema que en els entrenaments de l'endemà va fer broma respecte a la proesa amb els jugadors.

En una biografia de recent publicació, Mourinho s'enorgulleix d'haver burlat una altra sanció durant la seva etapa al FC Porto enviant missatges als seus ajudants "mitjançant un petit i sofisticat equip de telecomunicacions".

Font: EFE

24-04-2007


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image