Hugh Grant, detingut per picar i llançar una carmanyola amb mongetes i salsa de tomàquet a un fotògraf


Londres.- 

Hugh Grant ha estat arrestat a Londres i interrogat per la policia després que un fotògraf acusés l'actor britànic d'haver-lo atacat amb una carmanyola de mongetes amb salsa de tomàquet. L'actor ha sortit en llibertat sota fiança i haurà de tornar al maig a la comissaria.

El fotògraf, Ian Whittaker, ha explicat al tabloide Daily Star que l'enfrontament es va produir dimarts passat a prop de la casa de l'estrella. Segons sembla, Whittaker li va preguntar a l'actor si podia fer-li una foto i aquest li va donar una puntada de peu abans de tirar-li el menjar.

"Tenia pinta d'haver sortit a córrer al matí. Li vaig preguntar si em somriuria perquè estava capcot. Però devia haver tingut un mal dia, perquè va començar a perseguir-me carrer avall. Em va clavar un parell de puntades de peu i em va donar un cop de genoll", ha dit el reporter gràfic.

El fotògraf ha assegurat que l'actor, que ha trencat recentment amb la seva nòvia, Jemima Khan, va fer comentaris ofensius sobre els seus fills. "Quan li vaig dir que tenia dos fills em va deixar anar: 'Espero que es morin d'un puto càncer'. Això realment em va molestar i, per això, vaig anar a la policia a presentar una denúncia contra ell per agressió. Ell estava fora de si", ha afegit.

Els advocats de Grant han confirmat que es va produir un incident que s'està investigant.

Es va presentar voluntàriament

La policia s'ha limitat a informar que un home de 46 anys (l'edat de Grant) va ser detingut ahir a la nit i interrogat en una comissària de Londres després d'una denúncia per assalt.

Segons informa la BBC a la seva pàgina web, Grant es va presentar voluntàriament a la comissaria de Notting Hill, on va ser arrestat i interrogat durant una hora.

No és la primera vegada que l'actor té problemes amb les forces de l'ordre, ja que també va ser arrestat el 1995, quan va ser sorprès en un aparcament de cotxes de Los Angeles (EUA) mentre una prostituta li practicava una fel·lació.

Font: EFE

26-04-2007


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image