Una dona mexicana porta unes estisores dins de l'abdomen durant quatre anys


Ciutat de Mèxic.- 

Una dona ha viscut quatre anys amb unes estisores a l'abdomen al ser oblidades pel cirurgià que l'havia operat. La víctima de l'error mèdic, la mexicana María Guadalupe Guardado Aceves, va avisar en diverses ocasions el metge que tenia molèsties després de l'operació.

Guardado Aceves es va operar el 2002 a Jalisco d'uns miomes a la matriu. Després de la intervenció, la dona es va dirigir al cirurgià perquè tenia malestar. "Però ell només em deia que era normal i part de la recuperació", ha declarat la dona al diari mexicà Reforma.

Descobertes en una radiografia

El dolor es va aguditzar amb el pas del temps i el maig del 2006, al moure uns mobles, la dona va sentir molèsties més fortes.

Els familiars de Guardado la van portar novament a un centre hospitalari i quan li van fer una radiografia els metges van descobrir les estisores a l'abdomen.

La publicació, que no aclareix si l'afectada ha estat operada per extreure-li les estisores, sosté que segons el codi penal mexicà, el metge pot ser suspès de la seva professió per un termini d'un mes a dos anys.

Font: El Periódico

27-04-2007


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image