Les autoritats gregues prohibeixen mastegar xiclets i usar talons a l'Acròpolis


Atenes.- 

El consum de xiclets i l'ús de talons punxeguts han estat prohibits als assistents a la nova temporada d'esdeveniments culturals a l'Odèon, de 2.500 anys d'antiguitat i ubicat als peus dels monuments de l'Acròpolis d'Atenes.

Així ho ha anunciat a la capital grega el Consell Central d'Arqueologia (KAS, en les seves sigles en grec), després d'adoptar una decisió que exigeix a l'organització del festival d'estiu que implanti la nova mesura i imposi multes severes en cas de transgressió de la norma.

Els talons punxeguts es consideren "perjudicials" per al marbre de més de dos mil·lennis amb què està construït l'antic teatre, segons el KAS. Els seus responsables també recorden que l'any passat es van recollir uns 27 quilos de restes de xiclets que havien quedat enganxats a la part inferior de les butaques al final de la temporada a l'Odèon.

Advertència als programes

Arqueòlegs del KAS també vigilaran els processos de muntatge dels diversos espectacles programats per a aquest any, després de rebre denúncies que alguns fusters fan els seus treballs preliminars martellejant els claus sobre les plaques de marbre mil·lenàries de l'Odèon.

La nova normativa serà inclosa com a advertència als espectadors en els programes de mà dels espectacles programats.

Font: EFE

04-05-2007


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image