America Ferrera, la 'Betty la fea' dels EUA, assegura el seu somriure en set milions


image

Los Ángeles (Estats Units).- 

L'actriu nord-americana d'origen hondureny America Ferrera, que aquest any ha rebut els màxims honors de la indústria per interpretar la sèrie Betty la fea per al mercat anglosaxó, ha assegurat el seu somriure per més de set milions d'euros, segons publica avui la BBC en la seva edició digital.

Ferrera, de 23 anys, que recentment ha estat inclosa en la llista de les 100 persones més influents del món per la revista Time, ha dit que se sent "adulada" per haver hagut d'assegurar la seva dentadura.

Un portaveu de la companyia asseguradora Lloyds ha explicat que en 300 anys d'experiència han assegurat altres òrgans humans, entre ells els dits del guitarrista dels Rolling Stones Keith Richards o les cames de Marlene Dietrich.

Premis i rècords d'audiència

America Georgina Ferrera, nascuda el 18 d'abril de 1984 a Los Angeles (Califòrnia), és filla de pares hondurenys immigrants als EUA i la petita de sis germans. El 2002 va debutar en el cine amb les pel·lícula Las mujeres de verdad tienen curvas, de Patricia Cardoso, amb què va guanyar un premi a la millor actriu al Sundance Festival.

Ugly Betty és l'adaptació a l'anglès de Yo soy Betty la fea, la telenovel·la colombiana que es va convertir en un fenomen mundial amb versions des de Mèxic a l'Índia passant per Alemanya o Rússia. Als EUA, la història protagonitzada per America Ferrera ha batut rècords d'audiència des de fa alguns mesos, amb gairebé 14 milions d'espectadors.

La versió nord-americana està produïda per l'actriu Salma Hayek, i aquest any ha obtingut a Hollywood el prestigiós Globus d'Or a la millor telecomèdia. Narra la història d'una noia lletja amb ulleres i ortodòncia que supera un seguit d'obstacles i triomfa en el món de la moda i en la vida.

Foto: America Ferrera, al centre, amb Salma Hayek, productora de la sèrie, a la dreta i la resta del repartiment de 'Betty la fea' amb el Globus d'Or, el gener passat. Foto: AP

Font: El Periódico

14-05-2007


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image