Els Mossos d'Esquadra busquen una taràntula en una sabateria de Barcelona


image

Barcelona.- 

Els Mossos d'Esquadra han buscat aquesta tarda una taràntula en una sabateria de Barcelona, a la zona de la Rambla de Catalunya, segons ha informat aquest cos de seguretat. No obstant, després de mitja hora de recerca, a les sis de la tarda han renunciat a intentar capturar-la.

Aquest matí, la botiga de sabates, situada al número 44 de la Rambla de Catalunya, ha avisat que havien detectat la presència de la taràntula. Per això, al voltant de les 17.30 hores s'han dirigit al local diversos mossos, acompanyats d'Agents Rurals i de membres de l'entitat col·laboradora Can Blas, especialitzada en la captura d'insectes.

Finalment, després de mitja hora de recerca, els agents han desistit per no poder localitzar-la. Actualment es desconeix on és l'aranya.

Comuna al sud d'Europa i amb picada no mortal

La taràntula és una aranya molt comuna al sud d'Europa, principalment als voltants de Tàrent (d'on agafa el nom tarentola), a Itàlia. Pertany a la família dels licòsids (Lycosidae), el seu cos, d'uns tres centímetres de llarg, és negre per sobre, rogenc per sota, vellós al tòrax, gairebé rodó a l'abdomen, i amb potes fortes.

Viu entre les pedres o en forats profunds que fa al terra, i és verinosa, encara que la seva picada només produeix una inflamació.

Els colonitzadors del Nou Món van anomenar taràntules les aranyes, molt més grans, de les famílies americanes Theraphosidae i Dipluridae.

Foto: Imatge d'arxiu d'una taràntula xilena de la família Theraphosidae. /Reuters

Font: Europa Press

27-08-2007


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image