Un grup de naturistes romanesos afirma que el farro augmenta la potència sexual


Bucarest.- 

El farro o les farinetes de blat de moro solucionen el problema de la impotència sexual masculina a causa del seu alt contingut en vitamines i minerals. Aquesta afirmació l'han fet un grup d'especialistes en preparats naturistes de Romania. Segons unes declaracions de la biòloga de la societat Hyperium Impex, Maria Pop, en el diari Libertatea, el farro té un efecte afrodisíac perquè aporta calci, potassi, vitamines, millora la circulació sanguínia i estimula, sobretot, el membre masculí. EFE Les dones grans tenen més habilitat mental que els homes Londres Segons l'estudi d'un equip de científics holandesos, publicat en la revista especialitzada British Medical Journal, les dones d'edat avançada semblen tenir més habilitat mental que els homes. Els investigadors van comprovar que les dones disposen de millors aptituds mentals que els homes fins i tot si el seu nivell educatiu és inferior. Les proves es van realitzar a 599 holandesos, homes i dones, i les diferències mentals podrien atribuir-se a motius biològics.

Font: EFE/El Punt

25-06-2001


Opinions dels usuaris sobre aquesta notícia:

Opinió de l'usuari: El nom de farro referit a les farinetes de blat de moro només es fa servir a la regió de Girona, el berguedà, etc.. En altres llocs (tarrgona9 és una sopa. A Itàlia és un tipus de blat primitiu, ja ressneyat al Libre del coch, del s. XV.
jaumó, 22/11/2007


Opinió de l'usuari: El farro, actualment farinetes de blat de moro, es feia al segle amb farina d'ordi, pels estudiants dels convents mentre els frares es menjaven les perdius els pollastres i les oques i la vertat es que es mes digestiu que les carns i greixos i molt energetic pel jovent, i si el convent era ric i pcaven ametlles i l'adovaven amb mel. no he trovat documentacio escrita pero ho se per tradicio oral del convent de can genari de sils i d'un cuiner vasc que em va parlar d'un frare cuiner aragones, aquet vasc s'estrnyava que d'una cosa que en catala es deia farro, que sona a eusquera, tingues un parent vasc que es deia talo. si algú pot confirmar, documentar o desmentir aixó que ho faci, si us plau.
sidru, 14/12/2007


Opinió de l'usuari: El farro, un aliment de la meva infantesa... I també el menjo actualment. El meu poble realitza una fira del Farro al mès de febrer. La Vall de Bianya. Esteu tots convidats.
montsebiri, 19/01/2009


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image