Capturen un caiman de 70 centímetres al riu Besòs, a Santa Coloma de Gramenet


image

Barcelona.- 

Un caiman de 70 centímetres de llargada va ser capturat ahir al riu Besòs, a l'altura del pont del Molinet de Santa Coloma de Gramenet, al Barcelonès. L'animal estava en perfectes condicions i va ser traslladat a la seu que el Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Catalunya, el CRARC, té a Masquefa, a l'Anoia. L'exemplar, que han capturat membres del Cos d'Agents Rurals del Departament de Medi Ambient i Habitatge, és una jove femella de caiman Yacaré d'entre 2 i 3 anys d'edat. En edat adulta aquests animals poden arribar a créixer fins a dos metres i mig. Aquest és un dels motius pel quals la seva tinença en captivitat, a més de ser perillosa, és molesta i cara i això fa que acabin abandonats en hàbitats que el propietari, erròniament, considera adients. Aquest és el segon caiman que localitzen els Agents Rurals. El primer va ser detectat al pantà de Can Borrell, a Sant Cugat del Vallès.

ZOO IL·LEGAL A OSONA

D'altra banda, ahir, el Servei de Protecció de la Natura de la Guàrdia Civil, Seprona, va descobrir un zoo il·legal, amb 150 animals exòtics, molts en mal estat de salut, que no tenia llicència municipal a Sant Bartomeu del Grau, a Osona. A més a més, un cocodril, dos mussols nivals i dos linxs europeus no tenien el certificat de la Convenció sobre el Comerç Internacional d'Espècies Amenaçades de Fauna i Flora Silvestres.

Font: El Punt, edició Barcelona

26-09-2007


Opinions dels usuaris sobre aquesta notícia:

Opinió de l'usuari: psrece mentira que la gente sean tan pococonocimiento y los deje por ahi solo sabiendo quye son peligrosos
milagro, 29/09/2007


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image