Uns dentistes anglesos guanyen la batalla a Lacoste per utilitzar el seu cocodril


Londres.- 

Dos dentistes han guanyat la segona batalla legal a la marca francesa Lacoste, denunciats per utilitzar el cocodril dentut com a símbol de la seva consulta.

Els doctors Simon Moore i Tim Rumney han explicat que van escollir aquest logotip perquè el rèptil és famós per tenir una boca plena de dents. Però Lacoste ha contraatacat dient que el símbol utilitzat pels dentistes s'assembla massa al seu logotip, un cocodril verd que adorna milions de peces de roba d'arreu del món.

Després de perdre en la primera volta l'any passat, Lacoste ha acudit a l'Oficina de la Propietat Intel·lectual de Londres, l'organisme oficial responsable de les patents, registres i copyright. Tot i així, l'oficina manté la decisió original, dient que és poc probable que els consumidors confonguin pràctiques dentals amb una marca de roba.

El logotip dels dentistes inclou les paraules La Pràctica Dental i no comparteix l'esquena amb nusos ni la llengua vermella del cocodril de Lacoste.

Els dentistes de Cheltenham, al sud-oest d'Anglaterra, han afirmat que l'acció, la querella, de Lacoste és com "utilitzar un mall per trencar una nou". "Ens agrada el disseny perquè és de fàcil associació amb les dents", ha dit el doctor Moore.

Lacoste haurà de pagar un total de 1.450 lliures per despeses legals.

Font: Reuters

03-01-2008


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image