Troben en un peix una carta escrita fa 15 anys per una nena al Japó


Tòquio.- 

Una carta escrita fa 15 anys per una nena japonesa, i que després va enviar dins d'un globus, ha estat trobada avui per un pescador enganxada a un peix que va arribar al cap de Choshi, a Chiba (centre del Japó), ha informat avui l'agència local Kyodo.

Natsumi Shirahige, l'autora de la carta i que ara té 21 anys, no es podia creure que aquella missiva que va escriure quan estava a l'escola elemental hagi estat trobada anys després.

En aquesta carta, de paper resistent a l'aigua, Shirahige, que llavors tenia 7 anys, felicitava aquella persona que la trobés i li demanava que l'hi tornés. Així ho ha fet Kiyoshi Kimino, el pescador que avui l'ha descobert.

En un turbot

Mentre Kimino pescava com cada dia en una zona de 1.000 metres de profunditat de l'Oceà Pacífic, ha observat que un turbot tenia alguna cosa de color rogenc --el globus-- enganxada a les escames, que al ser bavoses l'aguantaven.

Shirahige, ara una universitària a Tòquio, va ser una de les 1.000 alumnes que el novembre del 1993 van deixar anar globus amb una carta a l'interior per commemorar el dia del 120 aniversari de la seva escola, la Miyazaki.

Font: EFE

25-01-2008


Opinions dels usuaris sobre aquesta notícia:

Opinió de l'usuari: Osti, que és una noticia molt curiosa, i que és molt estrany que l'hagi pogut recuperar aquesta noia!!
Eca, 31/01/2008


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image