Una model brasilera se sotmet a cirurgia per tenir els ulls ametllats i semblar japonesa


image

Río de Janeiro.- 

Una coneguda model brasilera protagonitza la caracterització més atrevida d'aquest carnaval al sotmetre's a una operació de cirurgia per tenir els ulls ametllats, ja que l'escola de samba amb què desfila representarà el centenari de la immigració japonesa al Brasil, ha informat avui la premsa digital.

Angela Bismarchi, la també coneguda com La reina de les cirurgies perquè acumula 42 operacions en el seu historial, ha volgut sumar una intervenció més a la llista per convertir-se en la primera rossa d'ulls ametllats, segons informa el portal de notícies G1.

La rossa carioca, padrina de la bateria de l'escola Porto da Pedra, també va cridar l'atenció del públic i la premsa fa dos anys en el carnaval de Sao Paulo al desfilar totalment despullada i a penes coberta per pintura i maquillatge.

Exmarit cirurgià

Bismarchi, a més de ser coneguda per les seves múltiples cirurgies, citades fins i tot en publicacions internacionals com tot un rècord mundial, s'ha vist implicada en la polèmica sobre l'assassinat de qui va ser el seu marit, un cirurgià que li feia les operacions i l'exhibia com un trofeu.

Abans de la seva desfilada diumenge que ve, durant la primera presentació de les escoles del Grup Especial de Rio de Janeiro, Bismarchi ha portat en els assajos i les festes pre-carnavalesques unes grans ulleres fosques que impedeixen veure el resultat de l'atrevida intervenció.

Foto: Angela Bismarchi es deixa pintar per desfilar en el carnaval de Rio del 2001. / Reuters

Font: EFE

29-01-2008


Opinions dels usuaris sobre aquesta notícia:

Opinió de l'usuari: Amb aquest cas queda bén palès que hi ha qui, per tal de destacar i fer-se veure, faria l'impossible, encara que això atemptés contra la seva integritat. Aquí cal decordar el cas de l'excèntric cantant Michael Jackson, un altre artista, en aquest cas, multi-operat, si així es pot dir
Santi Juan, 01/02/2008


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image