Una cadena francesa de supermercats retira sis productes per cars, entre ells 'La vaca que ríe' i cremes de Nivea


París.- 

La cadena de supermercats francesos Leclerc ha complert la seva amenaça i a partir de demà, 1 de febrer, retirarà dels seus prestatges sis productes emblemàtics: els famosos formatgets 'La vaca que ríe', dues cremes antiarrugues de Nivea i L'Oréal, un producte de neteja d'Ajax, un refresc de Pulco i un pa de pessic de la marca Brossard.

El motiu és que els fabricants n'han apujat els preus de manera delirant --entre un 18% i un 20% els últims mesos-- i el responsable de la cadena Leclerc ha decidit deixar de vendre'ls.

Més enllà de la inflació

¿Productes massa cars? Només ens queda una solució: No vendre'ls. Llàstima, és el missatge de la publicitat que el 16 de gener passat va llançar el supermercat, advertint que els preus d'aquests sis productes s'estaven disparant molt més enllà de la inflació.

"Els sis articles es retiraran l'1 de febrer de les nostres botigues i hi tornaran quan els proveïdors es comprometin a un augment que no sigui superior a la mitjana dels productes de la mateixa gamma", explicava el director, Michel-Edouard Leclerc.

Font: Europa Press

31-01-2008


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image