Berlusconi compon una cançó per a la seva dona a fi de revifar el seu matrimoni


Roma.- 

El primer ministre italià, Silvio Berlusconi, ha escrit una cançó titulada Ma se ti perdo (Però si et perdo) per reconquistar la seva dona, l'exactriu de teatre Veronica Lario, després de les seves últimes desavinences conjugals.

El dirigent dedica la peça a la seva dona perquè li perdoni alguns dels seus desaires i coquetejos amb altres dones.

El diari La Stampa recorda la famosa gala de televisió del 2007 en què el primer ministre i magnat de la comunicació va afalagar sense complexos altres dones amb frases com "si no estigués casat em casaria amb vostè" i "m'escaparia amb tu a una illa deserta".

Els italians han seguit la vida privada de Berlusconi gràcies a l'intercanvi de cartes entre la parella als diaris. En aquesta ocasió, el diari italià publica avui el text de la cançó. "Visc cada dia amb l'angoixa al cor. Sento que no sabria perdre't, tu formes part de mi. Però si et perdo totes les coses més valuoses no tindran valor per a mi", diu un fragment.

Duo amb Mariano Apicella

La cançó serà interpretada per Mariano Apicella, un amic de Berlusconi, i presentada en exclusiva el 22 de febrer en el programa dominical Domenica In, de la televisió pública RAI. El primer ministre i l'artista es van conèixer durant un congrés polític el 2001 a l'Hotel Vesuvio, a Costa Rica, on Apicella es dedicava a cantar amb la seva guitarra als enamorats i comensals del restaurant.

El polític està preparant un nou àlbum amb el cantant, i es convertirà en el quart d'aquest singular duo, que va debutar el 2003 amb Meglio una canzone. El segon disc el 2005, titulat L'ultimo amore, i un any després Berlusconi va rendir homenatge a la música napolitana amb Napoli nel cuore.

El cantant napolità Apicella, que presentarà a la RAI una altra de les cançons escrites per Berlusconi del disc Música, va explicar als mitjans que "l'argument de totes aquestes cançons és l'amor", i va afegir que "Ma se ti perdo és una samba lenta i Musica és molt melòdica".

Font: EFE

13-02-2009


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image