Se suïcida el 1978 i el troben 29 anys després penjant de l'arbre


Berlín.- 

Es va enfilar a dalt d'un arbre, s'hi va lligar i es va disparar amb un rifle, que prèviament havia amarrat al seu cos per evitar que caigués a terra.

El protagonista de la història no volia que ningú trobés el seu cos després del seu suïcidi. I ho va aconseguir, durant 29 anys.

Paul Ludwig, un alemany de 69 anys malalt de càncer, va decidir suïcidar-se el 1978, deixant a la seva família una nota amb el següent missatge: "No em busqueu perquè no em trobareu".

Recentment, una parella alemanya, Sebastian Gunther i la seva xicota Stefanie Bauer, estava fent un romàntic passeig per un bosc proper a la localitat de Bruckberg, al sud d'Alemanya, quan van trobar un os entre els arbusts. Immediatament van trucar la policia.

Quan els oficials van inspeccionar el terreny van descobrir un esquelet humà que penjava d'un arbre a 12 metres d'altura i que posteriorment seria atribuït a Ludwig. La seva família no s'explica com aquest ancià de 69 anys, amb pròtesi de maluc, va aconseguir enfilar-se a l'arbre.

Font: 20 Minutos

07-04-2009


Opinions dels usuaris sobre aquesta notícia:

Opinió de l'usuari: Increíble... és digne d'un capítol de CSI!
Quittus, 17/04/2009


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image