Sotmès a un exorcisme un noi de 16 anys per "curar-li" l'homosexualitat


.- Una comunitat religiosa de Connecticut va sotmetre un noi de 16 anys a un exorcisme per "curar" la seva homosexualitat i després va penjar un vídeo amb imatges dels fets al portal d'internet YouTube, segons informa avui el diari New York Post.

El vídeo mostrava un jove estès a terra que pateix convulsions i davant el qual diverses persones criden perquè un "dimoni homosexual" surti del seu cos.

"Esperit homosexual, et cridem perquè abandonis el seu cos ara mateix. ¡Allibera'l, Llucifer!", cridava el grup davant el jove, que comença la sessió dret i l'acaba amb vòmits al terra de l'església on es reuneix, a la localitat de Bridgeport, una comunitat denominada Manifested Glory Ministries.

"No tenim res contra els homosexuals"

En una altra escena, algunes persones sostenen el jove pels braços mentre un d'ells demana al suposat esperit que surti "per la panxa del noi" i indica a la resta que han de pressionar l'estómac del noi per aconseguir-ho.

Els membres d'aquesta comunitat, que van celebrar l'exorcisme acompanyats per la música de l'òrgan de l'església, van negar que el noi patís cap tipus de ferides i van dir que respecten els homosexuals.

"No tenim res en contra dels homosexuals. Simplement no compartim el seu estil de vida", va declarar la reverenda Patricia McKinney, que va mostrar a les pàgines del diari el seu convenciment que "un home ha d'estar amb una dona, i una dona amb un home" i que va explicar que el noi es vestia "com una noia i aquestes coses". McKinney sosté que l'edat del noi és de 18 anys, però la mateixa víctima de l'exorcisme va confirmar que en té 16.

Denúncies de la comunitat homosexual

El vídeo ha fet que nombroses associacions que defensen els drets de la comunitat homosexual posin el crit al cel i hi ha qui assegura que casos com aquest es repeteixen en molts punts dels Estats Units. "Casos així passen sempre. No és un fet aïllat", ha dit Kamora Harrington, una de les líders de l'associació True Colors, que ha estat en contacte amb el noi i ha denunciat els fets a les autoritats de Connecticut.

Els membres de True Colors han assegurat al diari que el jove havia estat víctima d'aquest mateix ritual en dues ocasions anteriors per voluntat pròpia i assessorat pel líder de la comunitat religiosa.

Font: EFE

25-06-2009


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image