Una jove xinesa viu al lavabo de la seva oficina per protestar pel preu de la vivenda


image

Pequín.- 

Una jove xinesa s'ha fet famosa en els fòrums d'internet en mandarí per publicar les fotos de casa seva, que és el bany de la seva oficina, on s'ha instal·lat per protestar pels alts preus de la vivenda al país.

La jove, que no ha donat el seu nom ni la seva adreça però que, segons sembla, viu a Pequín, explica als peus de les fotos que l'oficina li cedeix el lavabo gratuïtament a l'espera que ella pugui trobar un allotjament millor, encara que ella es queixa que tots els pisos són massa cars i prefereix aquest singular habitacle.

A les imatges que es poden veure en el popular bloc China Smack (www.chinasmack.com), s'observa com la noia ha convertit la banyera en el seu llit i el lavabo en el seu escriptori.

Fins i tot cavallet amb llenços

Tot i les estretors, la noia disposa d'ordinador amb connexió a internet, rentadora, unes plantes per decorar l'habitació i fins i tot un cavallet amb llenços on desenvolupa les seves inquietuds artístiques.

Els internautes s'han llançat a comentar la situació de la jove, assegurant que la seva actitud no és estranya tenint en compte l'augment del preu dels pisos, especialment en grans ciutats com Pequín, Xangai o Hong Kong.

"A Hong Kong molta gent viu així, simplement hi ha un biombo que els separa del bany", secunda un, mentre que molts comentaristes admiren la jove pels seus dots per "sobreviure".

A la recerca de la fama

No falta, no obstant, qui assegura que la jove ha publicat les fotos simplement per fer-se famosa com molts altres internautes xinesos han aconseguit a internet, mitjà utilitzat ja per més de 300 milions de ciutadans al país asiàtic.

Tot i la deflació imperant a la Xina com a conseqüència de la desacceleració econòmica, el sector immobiliari no sembla seguir la mateixa tendència.

A Pequín el metre quadrat es venia al juny a uns 13.000 iuans de mitjana (1.900 dòlars), un 27% més que al gener.

Font: EFE

13-07-2009


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image