Tanquen la funerària que va tallar les cames a un cadàver perquè cabés en un taüt


Washington.- 

Una jutgessa de Carolina del Sud (EE.UU.) va ordenar avui el tancament d'una funerària que el 2004 va amputar les cames d'un cadàver perquè cabés en un taüt, informa el diari local The State. En el judici, el propietari de la funerària, Michael Cave, va admetre que un dels seus empleats va tallar a l'altura del bessó les cames del mort James Hines, que mesurava dos metres, sense comunicar-li-ho a la família.

Segons Cave, el treballador pretenia "estalviar més sofriment als familiars". El cas va sortir a la llum fa un any, quan un extreballador de la funerària va fer saber la veritat a la vídua d'Hines. El mes passat, el comitè de funeràries de l'estat va decidir retirar la llicència de funcionament a l'empresa de pompes fúnebres, situada a la localitat d'Allendale.

En l'audiència, Cave va demanar a la jutgessa que no recolzés aquesta decisió, al·legant que mai no va estar al corrent que un dels seus treballadors havia usat el xerrac, i va assegurar que la funerària ha exercit la seva tasca sense problemes en els quatre anys posteriors a l'incident.

Font: EFE

14-07-2009


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image