Fingeix un segrest per poder passar més dies a Barcelona amb el seu amant


Barcelona.- 

La Policía Nacional ha arrestat una dona de Guatemala que va dir al marit que l'havien segrestat per poder passar més dies a Barcelona amb el seu amant, al qual havia conegut per internet. La dona, que suposadament passava les vacances a la ciutat, va enviar al marit diversos missatges de telèfon en què assegurava que un home la retenia junt amb altres dones i que estava sent víctima d'abusos sexuals. El cas va arribar a la Policía Nacional, que després de deu dies de recerca va trobar la dona a la Sagrada Família, que els va dir que havia pogut escapar-se. Després que els metges no li detectessin cap lesió, però, va acabar confessant.

La dona va sortir de Guatemala el 22 de juliol. Va dir al seu marit que anava de vacances a Barcelona i que en pocs dies tornava a casa. El dia següent, però, la dona li va enviar des del seu telèfon mòbil diversos missatges en què assegurava que un home l'havia segrestat, juntament amb altres dones, i que estava abusant sexualment d'ella. El marit, molt espantat, va decidir posar el cas en coneixement de la policia guatemalenca, que va passar la informació a la comissaria de la Policía Nacional de Barcelona.

Els agents van iniciar la investigació el 28 de juliol. A causa de la gravetat dels fets descrits per la dona, la policia va organitzar una operació per trobar i alliberar les suposades víctimes, però tots els intents van fracassar. Finalment, el 6 d'agost, una patrulla d'agents va trobar la dona caminant sola pels voltants de la Sagrada Família de Barcelona. La segrestada va explicar a la policia que havia aconseguit escapar del seu segrestador i que estava fugint. Tal com marca el protocol, la patrulla la va fer pujar al cotxe policial i la va traslladar a un centre mèdic perquè la sotmetessin a una exploració per determinar els abusos sexuals de què havia estat víctima en els dies de captiveri.

L'examen mèdic no va detectar cap lesió. Tot i això, la dona va continuar assegurant que l'havien segrestat i violat, fins que durant la declaració a la comissaria va incórrer en diferents contradiccions i incongruències. Llavors, la dona, de 41 anys, va acabar admetent que s'havia inventat el segrest per poder passar més dies a casa del seu amant, a qui havia conegut feia uns mesos per internet. Va afegir que l'home li havia robat joies, però mentia. La policia va localitzar l'amant, de nacionalitat algeriana, i testimonis dels suposats fets, que van negar el robatori.

La dona ha quedat en llibertat amb càrrecs, però no es pot moure de l'Estat perquè se li ha retirat el passaport. El seu marit l'espera a Guatemala.

Font: El Punt

Adrià Gala, 

11-08-2009


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image