Detingut un home a l'intentar passar sis quilos de cocaïna a les bermudes


image

Barcelona.- 

La Guàrdia Civil ha detingut a l'aeroport del Prat de Llobregat (Barcelona) un home de 65 anys que transportava 6,6 quilograms de cocaïna amagats en unes bermudes que duien petits cilindres per transportar la droga.

El detingut, de nacionalitat alemanya, va intentar, sense èxit, amagar les bermudes plenes de droga amb uns pantalons texans que es va posar a sobre. No obstant, no va aconseguir despistar als agents, segons ha informat avui la Guàrdia Civil.

L'arrest va tenir lloc el 15 d'agost en el control de passatgers i equipatge d'un vol procedent de Sud-amèrica, quan E.L.D., vestit amb unes aparatoses bermudes, va voler burlar la vigilància i passar els 6,6 quilos de cocaïna, tot i que finalment va ser descobert i detingut.

Més precedents

Es dóna el cas que aquest episodi és molt semblant al que va tenir lloc la setmana passada a Tarragona, on la Policia va detenir un home que portava 2,6 quilos de cocaïna amagats en uns calçotets tipus faixa, que suposadament li havia subministrat minuts abans una altra persona, un mariner que havia arribat a Tarragona en un vaixell italià, que també va acabar sent detingut.

Tema relacionat:

Detenen un traficant que duia tres quilos de cocaïna en una faixa, a Tarragona

Font: EFE

17-08-2009


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image