Una núvia agredeix un mosso i passa la nit de noces a la comissaria, a Salou


Salou.- 

Un casament amb un final ben atípic va tenir lloc el passat dia 10 en un hotel de Salou, ja que, després del convit, es va desencadenar una baralla entre els familiars de les dues parts, en la qual van haver d'intervenir tant la policia local com els Mossos d'Esquadra. Durant l'actuació policial, la núvia va perdre els nervis i va acabar agafant pel coll un mosso i li va clavar una bufetada. Per aquests fets, va quedar detinguda per atemptat contra els agents de l'autoritat i va ser trasllada a la comissaria, on va passar bona part de la nit de noces. Després de declarar, va quedar en llibertat i va ser recollida pel seu marit, que encara anava vestit de nuvi.

El que havia de ser un dia rodó per a una parella de Salou que s'acabava de casar es va torçar de ple amb l'arrest de la núvia i el seu posterior trasllat a la comissaria per haver agredit presumptament un efectiu dels Mossos d'Esquadra. Segons van informar ahir fonts properes al cas, el convit d'aquesta memorable boda es va celebrar el dia 10 d'octubre en un hotel situat al carrer Joan Fuster de la localitat costanera, i hi van assistir 32 persones, entre familiars i amics dels contraents. L'àpat i el ball van transcórrer amb normalitat fins aproximadament dos quarts de dotze de la nit, que va ser quan els convidats van començar a marxar de l'hotel. Una vegada al carrer, però, es va originar una discussió sobtada en què es van veure involucrats familiars de les dues parts –la baralla va ser motivada, presumptament, pel fet que un dels implicats es va dirigir als membres de l'altra família fent servir una paraula bastant malsonant que els va semblar ofensiva.

Com que l'incident va passar just al davant de l'hotel, alguns dels seus responsables es van adonar de la tensió que hi havia a fora, i van donar la veu d'alarma a la policia. Una patrulla dels Mossos d'Esquadra es va desplaçar ràpidament fins al lloc dels fets, així com una altra de la policia local. Durant l'actuació policial, els agents van intentar per tots els mitjans posar pau i rebaixar la tibantor, però la núvia va acabar perdent els estreps i va agafar pel coll un mosso d'esquadra, a qui també va clavar una bufetada. Com a conseqüència d'aquests fets, la dona va quedar detinguda per la Policia de la Generalitat com a suposada autora d'un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat i per una falta de respecte –el germà d'ella també va ser arrestat, en aquest cas per la policia local, per atemptat contra als agents de l'autoritat.

En comptes de gaudir de l'esperada nit de noces, doncs, l'esposa va ser conduïda fins a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Salou, on li van prendre declaració. Unes quantes hores més tard la seva detenció va quedar sense efecte, i va ser deixada en llibertat. En aquest punt va ser quan es va produir una altra de les escenes còmiques de la història, ja que per les dependències policials la va passar a recollir el seu recent marit, que no resultava gens difícil d'identificar, ja que encara portava el vestit de nuvi posat.

Font: El Punt

G. Pladebeya, 

20-10-2009


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image