Uns lladres roben el vestuari d'una companyia de ball a l'AP-7


Terrassa.- 

L'espectacle que la companyia de ball madrilenya Danzarte tenia previst oferir demà al Centre cultural de Caixa Terrassa està en l'aire després que uns lladres els hagin robat avui el vestuari de l'interior del seu vehicle que havien aparcat en una àrea de servei a l'AP-7.

Segurament els lladres no sabien que les bosses robades del monovolum --després de trencar-ne un dels vidres-- contenien la roba que aquesta companyia de sis ballarins necessita per al seu muntatge: diversos vestits, sabatilles o uns tutús que viatjaven en un estoig rodó.

Óscar Torrado, director artístic de Danzarte Ballet, juntament amb Laura Hormigón, ha explicat que el robatori s'ha produït cap a les 15:00 hores, quan la companyia, procedent de Madrid, s'ha aturat a l'àrea de servei Medas del Penedès (Barcelona), al quilòmetre 208 de l'AP-7, per menjar.

Davant de les càmeres de seguretat

Tot i que han tingut la precaució d'aparcar el seu vehicle al davant d'una càmera de seguretat, els lladres han actuat sense contemplacions a plena llum del dia. Els responsables de la companyia han denunciat els fets davant els Mossos d'Esquadra al Vendrell.

Torrado ha explicat que el valor del que els han robat pot superar els 20.000 euros, ja que els lladres s'han emportat gairebé una dotzena de vestits exclusius dissenyats per als muntatges de Don Quijote i El sombrero de tres picos, inspirats en Picasso.

Tot i que Torrado i Hormigón són espanyols, tots dos van ser primers ballarins del Ballet Nacional de Cuba, abans de tornar a Espanya i crear la companyia Danzarte, que demà tenia previst presentar a l'auditori del Centre Cultural de Caixa Terrassa, una Noche española, amb coreografies basades en peces de Bocherini, Albéniz, Falla, Bizet, Granados i Lalo, entre altres.

Solidaritat dels amics

La companyia ha intentat contactar amb alguna empresa per si era possible llogar d'urgència el material de ball, i han recorregut als amics que tenen a Barcelona dins el món del teatre i el ballet per intentar recompondre el seu vestuari i poder actuar demà a Terrassa, "perquè l'espectacle s'ha de fer", ha assegurat Torrado.

Font: EFE

21-11-2009


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image