Una candidata de C's a Mataró deixa el partit després de llegir-se el programa


Mataró.- 

La número 8 de la candidatura de C's a Mataró, Núria Sánchez, ha decidit desvincular-se del partit que lidera Albert Rivera després d'haver llegit el programa: "Un cop llegit, veig que el partit és totalment contrari a les meves idees", ha explicat en un apunt en el seu perfil de Facebook recollit per Europa Press.

Fonts de C's han explicat que accepten la renúncia de Sánchez –que havia estat militant i ara només era simpatizant–, i han destacat que la formació va aprovar en els seus òrgans interns el programa de Mataró sense que ella mostrés cap dubte o objecció. Les mateixes fonts han restat importància a la decisió de la candidata i han apuntat que "si no està còmoda amb el programa, no hi ha cap problema", a més de confiar que, en el cas que C's aconsegueixi vuit o més regidors, Sánchez no assumeixi la seva acta de regidora al municipi.

"La culpa ha estat meva per no haver-me llegit el programa i haver-me ficat en un partit pensant que era d'esquerra moderada", explica Núria Sánchez en el seu apunt, en què afirma que necessita renunciar oficialment a seguir a C's. El partit aspira a entrar a l'Ajuntament de Mataró després de les eleccions del 24 de maig, després que el 2011 no aconseguís obtenir representació.

Font: Europa Press

14-05-2015


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image