Un pakistanès provoca les alarmes al voler volar amb sabates amb xips


Karachi.- 

Un pakistanès va ser arrestat ahir a l'aeroport de Karachi (Pakistan) com a sospitós de voler cometre un atemptat per portar sabates amb xips que van ser confosos amb un mecanisme per fabricar una bomba.

Faiz Mohammad, un enginyer civil de 30 anys, pretenia agafar un vol amb Thai Airways cap a Oman, quan va ser detingut al control de seguretat. Faiz no portava explosius ni cap altre objecte sospitós sinó unes sabates amb circuits i un interruptor, que els guàrdies van prendre per un mecanisme per fabricar explosius.

L'home va explicar que es tracta de sabates utilitzades per a massatge, anomenades Good Vibrations i que es compren per internet, una informació que les autoritats s'han afanyat a comprovar, de manera que el sospitós podria ser posat en llibertat les pròximes hores.

El calçat tenia dues piles amb cables amagades als talons de cada sabata, que s'activen amb un interruptor i que fan massatges als peus cansats.

El 2001, un militant islamista britànic, Richard Reid, va ser detingut acusat de voler volar un avió amb explosius amagats als peus.

Font: Reuters

10-05-2010


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image