Un mes de presó per fer un globus amb un xiclet en un judici


Sydney.- 

Un jove australià ha estat condemnat a 30 dies de presó per fer un globus amb xiclet durant un judici contra ell, ha informat avui la premsa local.

Mirza Zukanovic, de 20 anys, era jutjat ahir per un càrrec menor d'assalt a la ciutat de Melbourne quan el jutge Rodney Crisp el va sorprendre bufant i explotant una bombolla amb xiclet, segons el diari "News Limited".

En lloc de demanar a l'acusat que es disculpés o imposar-li una multa per desacatament, un visiblement irritat Crisp el va sentenciar a un mes de presó per "escandalitzar al tribunal i mofar-se de la seva autoritat".

Zukanovic va ser finalment posat en llibertat sota fiança pel Tribunal Suprem de Melbourne, a l'espera d'analitzar el recurs que té previst presentar el seu advocat.

L'acusat afirma que no va ser la seva intenció faltar el respecte al tribunal i que mastega xiclet tot el dia, fins i tot en el treball.

"Vaig bufar el globus, sense que arribés a explotar, el jutge es va girar i em va dir que m'assegués. Em va comunicar que m'anava a processar en aquell moment, no m'ho podia creure", va declarar Zukanovic.

Font: EFE

18-06-2010


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image