Una hostessa d'Air France roba a passatgers de 142 vols mentre dormien


París.- 

Una hostessa de l'aerolínia francesa Air France ha robat béns com joies, rellotges, targetes de crèdit, xecs i diners en efectiu de diferents passatgers mentre dormien en almenys 142 vols.

L'hostessa, Lucie R., de 47 anys i que ha confessat els furts davant la policia, actuava principalment a la classe business en vols de llarga distància des de França fins a diferents punts d'Àsia, segons ha revelat el diari Le Figaro.

L'hostessa esperava que els passatgers s'adormissin per sostreure'ls les seves possessions, en especial diners en metàl·lic.

La investigació de la policia es va iniciar el 5 de gener, quan cinc passatgers d'un Boeing 777 d'Air France entre Tòquio i París van denunciar el robatori d'uns 4.000 euros en divises.

Confessió

Després de mesos d'investigacions, divendres passat la policia va interrogar l'hostessa, que estava present en els vols en què s'havien comès els robatoris, i que formalment ja està implicada en 26 casos, reconeguts per ella mateixa.

L'assaltant va confirmar que va iniciar aquesta pràctica delictiva el març de 2009 "per problemes de diners". Lucie portava un tren de vida molt superior al dels seus ingressos i posseïa joies amb pedres precioses, una aliança de Cartier i un anell de diamants, entre altres béns preats.

L'hostessa, que es troba sota control judicial, s'enfronta a una llarga condemna per un delicte de robatoris i de temptativa de robatoris agreujats.

Font: EFE

20-07-2010


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image