Un home disfressat del malvat Darth Vader roba un banc de Nova York


.- Un home vestit amb una capa fosca i la característica màscara de Darth Vader, el dolent de la saga "Star Wars", va robar un banc de Long Island (Nova York), ha informat avui la premsa local.

El sorprenent vestit del lladre va deixar perplexos als treballadors i clients del banc i fins i tot un d'ells es va permetre riure del fals representant del "costat fosc de la força" al creure que es tractava d'una broma, segons recullen els diaris locals.

La incredulitat dels que es trobaven en el banc va acabar quan es van adonar que, en comptes de portar la coneguda espasa de làser que el dolent fa servir a la saga de ciència ficció, el "lladre Darth Vader" portava una pistola amb la qual els va obligar a tirar-se a terra, va explicar a la premsa local William Lamb, de la policia del comtat de Suffolk (Nova York).

Segons els diaris locals, la policia va poder comprovar gràcies a les càmeres de vigilància que, després atemorir els clients, el lladre va exigir al caixer el seu botí, una quantitat que encara es desconeix, i va abandonar el banc en direcció a un aparcament proper.

La fugida del fals Darth Vader va sorprendre als treballadors dels comerços i restaurants propers que no podien recuperar-se de la seva sorpresa en veure com un home disfressat amb el vestit d'un dels malvats més famosos del cinema sortia corrent d'un banc amb el botí.

"Em va semblar bastant còmic però sembla que aquest home parlava de debò quan va demanar els diners", va assegurar Michael Aloisio, un treballador d'un restaurant veí al banc al diari New York Post.

Aquest cinematogràfic robatori passa la mateixa setmana en què la policia va anunciar la detenció del que creuen que és el "bandit del ram de flors", un lladre que fent-se passar per un repartidor d'una floristeria va robar dos bancs del barri de Chelsea de Nova York.

El presumpte lladre, que havia estat detingut ja catorze vegades per qüestions relacionades amb drogues, transportava flors fresques i plantes que portaven una targeta amenaçadora en la qual demanava als treballadors del banc el seu botí.

Font: EFE

23-07-2010


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image