Un jutge peruà allibera un traficant i se'n van a prendre una cervesa


.- El jutge peruà Edgar Gómez Quispe va ser sorpresa quan bevia cervesa en un bar de la ciutat de Chachapoyas amb un presumpte narco, al qual minuts abans li havia donat llibertat condicional en una polèmica sentència.

Imatges del canal de televisió "Panamericana" van mostrar al magistrat compartint amb el traficant Teòfil Portocarrero Fernández i tres persones més: dos policies i el cap de Seguretat de la presó on va estar pres l' imputat .

L'alliberament condicional decidit pel jutge Gómez Quispe havia causat commoció a Chachapoyas, capital de la província d' Amazones, ja que contra Portocarrero Fernández hi ha proves suposadament molt fortes.

"És una decepció gran per un magistrat que no reuneix les qualitats d'integritat que es requereix per afrontar una situació d'aquesta naturalesa", ha comentat el cap de l'Oficina de Control de la Magistratura, Enrique Mendoza.

Mendoza ha indicat que Gómez Quispe està suspès en forma preventiva i que es desenvolupen les investigacions corresponents.

Font: DPA

04-08-2010


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image