Mata l'home i crida uns pintors perquè se li enduguin el cos


Escaldes-Engordany (Andorra).- 

La policia andorrana ha detingut una dona de 52 anys, de nacionalitat espanyola i originària de Barcelona, acusada de l'assassinat del seu marit, de 41 anys i originari de Lleida, al domicili que compartien a l'avinguda Fiter i Rossell d'Escaldes-Engordany.

Segons El Periòdic d'Andorra, l'assassinat es va descobrir diumenge a la tarda quan l'homicida va cridar uns operaris d'una empresa de pintors per demanar-los que anessin al seu habitatge perquè li fessin un pressupost per pintar a la casa. Quan els pintors van arribar la dona els va dir que no calia que fessin cap pressupost però els va demanar que li baixessin al carrer un gran embalum que tenia a la casa i que ella sola no podia traginar. Els pintors van agafar el paquet, fet amb sacs d'escombraries, però quan van ser al replà de l'escala la bossa es va esquinçar i va començar a rajar sang. Llavors la dona els va demanar que tornessin a entrar el sac a la casa i va dir als pintors que marxessin.

Els operaris, però, es van malfiar i van avisar la policia i els van explicar el que havien vist. La policia va anar a l'habitatge, va esbotzar la porta i a dins es van trobar el sac amb el cadàver apunyalat de l'home i la dona en estat inconscient a causa de la ingestió excessiva d'ansiolítics. La dona va ser traslladada en estat greu a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell, on la seva recuperació és favorable. La policia espera interrogar-la en els properes hores. El matrimoni estava en tràmit de separació.

Font: El Punt

11-08-2010


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image