Sis mesos per a la dona que va deixar la filla sola a la platja per anar al bar


Salou.- 

El jutjat de guàrdia de Tarragona va condemnar ahir a sis mesos de presó la dona de nacionalitat britànica que va deixar diumenge la seva filla sola durant hores a la platja de Salou.

L'acusada, que va ser detinguda diumenge a la nit pels Mossos d'Esquadra quan tornava a l'hotel on s'allotjava, va acceptar els càrrecs que se li imputaven per un delicte d'abandonament de menor i va mostrar la conformitat amb la condemna imposada ahir al matí en un judici ràpid. Tot i això, en no tenir antecedents penals, la condemnada no haurà d'anar a la presó si en els propers dos anys no torna a cometre cap delicte. La decisió del jutge tampoc preveu que li retirin la custòdia de la nena.

Tal com va publicar ahir aquest diari, la dona va ser detinguda després que hagués abandonat durant més de dues hores la seva filla, d'onze anys, a la platja mentre ella era en un bar proper bevent. Tot i que una altra parella que era a la platja la va advertir de la situació i li va demanar que tornés amb la menor, ella, sota els efectes de l'alcohol, va negar-s'hi. La nena va ser ingressada en un centre de menors per tal de garantir la seva la protecció.

Tema relacionat:

Detinguda per haver deixat sola la filla per anar al bar


Font: El Punt

18-08-2010


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image