Un grup de senglars de Collserola es passeja per ple barri de Gràcia


.- Una parella de senglars amb tres cries, procedents de la pròxima Serra de Collserola s'ha passejat aquesta matinada pel barri de Gracia de Barcelona i ha obligat la Guàrdia Urbana a intervenir-hi, després de l'avís donat pels veïns, que ha aconseguit dirigir-los cap al seu hàbitat després d'una estona de persecució.

Encara que la presència d'aquests animals és habitual als barris més pròxims a Collserola, en aquest cas l'aventura de la família de senglars ha anat més enllà i han arribat fins als voltants de la plaça Lesseps, en ple barri de Gràcia, sense que s'hagi produït incidents, ha informat a Efe la Guàrdia Urbana.

Les mateixes fonts han explicat a Efe que la proximitat de la serra fa que molts senglars facin "incursions" pels barris de la zona alta de la capital catalana, de manera que quan detecten exemplars solen posar-se en contacte amb el Patronat de Collserola perquè es facin càrrec dels animals.

En alguns casos, i mentre esperaven els operaris del parc, els agents han arribat a dirigir els senglars cap a l'interior d'un pipi-can per evitar incidents.

Font: EFE

05-09-2010


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image