Troben una serp pitó en una perruqueria del barri de Sants de Barcelona


Barcelona.- 

Els propietaris d'una perruqueria del barri de Sants de Barcelona van trobar dimarts una serp pitó reticulat (Phyton reticulatus) d'1,3 quilos de pes i un metre i mig de longitud amagada al motor d'una nevera de l'establiment.

La Conselleria de Medi Ambient i Habitatge ha informat avui que membres del cos d'Agents Rurals de la Generalitat van recuperar l'animal i el van traslladar al Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa, a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental).

La serp va aparèixer en una perruqueria situada al carrer de Tenor Massini cap a les 19.30 hores de dimarts, després d'entrar a través del celobert i instal·lar-se a l'interior d'un motor de nevera.

Animals exòtics

En els últims dies, els agents han capturat també una serp rei de Sonora (Lampropeltis Pyromelana) en un àtic de Badalona (Barcelonès), un dragó barbut (Pogona Vitticeps) a Sant Feliu de Codines (Vallès Oriental) i un exemplar de varà de la sabana, una espècie de rèptil de l'Àfrica Central, en una finca de Matadepera (Vallès Occidental). El dragó barbut va ser trobat a l'entrada de l'estació depuradora d'aigües residuals de Sant Feliu.

Els agents rurals investiguen la procedència d'aquests animals exòtics per saber si els seus propietaris els tenien registrats legalment i comprovaran si vivien en les condicions de seguretat necessàries per evitar que fugissin, ha informat en un comunicat la Conselleria de Medi Ambient.

Si es comprovés que els propietaris dels exemplars incomplien la normativa, els agents tramitaran les denúncies corresponents.

Font: EFE

09-09-2010


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image