Un home rep l'impacte al cap d'un tros de cornisa mentre fumava fora d'un bar de Bilbao


image

Bilbao.- 

Un veí de Bilbao de 44 anys ha rebut més de 30 punts de sutura al cap després de rebre l'impacte d'un tros de cornisa quan fumava amb els seus amics a l'exterior d'un bar en compliment de la nova normativa. José Miguel Santofimia, que és com es diu el veí de Bilbao accidentat, es trobava, el passat divendres a la nit, amb un grup d'amics a la porta d'un bar ubicat al carrer Gardoki "tranquil·lament fumant" i complint amb "l'obligació de fumar a fora", quan va notar un "cop molt fort al cap" i un "gran soroll". "Vaig anar caminant cap a la cantonada i vaig caure allà sagnant", recorda. Segons ha explicat, l'impacte del tros de pedra li ha produït al cap dues ferides, "una de quinze centímetres i una altra de cinc". Ha rebut més de 30 punts de sutura.

Les persones que en aquell moment es trobaven al lloc de l'incident el van assistir i van trucar immediatament a una ambulància, que el va traslladar a l'hospital de Basurto, on va ser assistit.

"La llei antitabac gairebé em mata", ha expressat José Miguel. Ara bé, s'ha lamentat perquè "també és mala sort que m'hagi hagut de passar a mi i a aquella hora".

També ha comentat, irònic, que amb la nova obligació de fumar a l'exterior dels establiments hotelers "els que no acabin amb pulmonia, potser acabaran com jo".

Des de que va tenir l'accident ha rebut molts comentaris, com els referents a la jove de 31 anys que el passat mes d'octubre va morir després de l'impacte d'un tros de cornisa a la Gran Vía de la villa. "Va tenir pitjor sort que jo", diu al respecte.

L'home ha assegurat que en aquests nous temps "els fumadors haurem de deixar de fumar o buscar altres alternatives".


Foto: El ferit, veí de Bilbao, ha rebut més de 30 punts de sutura al cap.

Font: 3cat24.cat

09-01-2011


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image