La lloba del zoo de Barcelona va saltar la tanca una segona vegada


Barcelona.- 

La lloba que dimecres passat va provocar un ensurt quan va escapar-se del recinte del zoo on viu va repetir l'acció 24 hores després. La situació es va repetir a primera hora del matí, abans que el zoològic obrís les portes al públic i quan els cuidadors es disposaven a iniciar el dispositiu de trasllat de les llobes a unes altres dependències. Segons va explicar ahir Jesús Cabana, president del comitè d'empresa del zoo en declaracions a Europa Press, la lloba es va sentir acorralada i va tornar a superar la tanca, de tres metres d'altura. Aquest cop, però, el personal del parc la va poder capturar sense complicacions.

Tot i que ja es poden tornar a visitar quatre de les cinc llobes ibèriques al nou recinte on se les ha ubicat, la mare roman en un altre espai, mentre s'espera que finalitzi la instal·lació de la nova tanca, de més alçada. De moment no s'ha concretat cap termini, però sí que s'ha començat a mirar quin serà el pressupost de l'obra.

Jesús Cabana va aprofitar per criticar l'ús polític que, segons ell, s'ha fet del succés. Pel que fa al segon salt, considera que /"/no hi ha res a amagar/"/, perquè, al seu parer, la ràpida reacció del personal ha demostrat que /"/les coses funcionen/"/ al zoo.

Tema relacionat:

Ensurt al zoo de Barcelona: dues llobes salten la tanca

Font: El Punt

Montse Punsoda, 

02-04-2011


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image