Una periodista de la televisió russa és acomiadada per un gest obscè a Obama


.- El canal de televisió rus REN-TV va anunciar dijous l'acomiadament d'una periodista que en ple informatiu en directe, en pronunciar el nom del president nord-americà, Barack Obama, va fer un gest obscè amb el dit cor.

Tatiana Limanova va fer aquest gest el 14 de novembre en llegir un text sobre la participació d'Obama en la cimera del Fòrum de Cooperació Econòmica Àsia-Pacífic (APEC) en el seu estat natal, Hawaii. El president rus, "Dimitri Medvédev, ha assumit avui la direcció" de l'APEC. "Aquesta funció l'exercia abans el president nord-americà Barack Obama", va dir la periodista, aixecant immediatament el dit cor de la mà per fer un gest obscè davant la càmera.

L'escena va ser suprimida del portal de REN-TV, però es pot veure encara en nombrosos llocs de vídeos en línia. El canal va explicar el dijous en un comunicat que Limanova dirigia en realitat el seu gest a l'equip de càmeres, pensant que la seva imatge no s'estava transmetent. REN-TV "considera això com una grollera violació de les regles de disciplina en antena i com una falta professional", indica el comunicat, explicant l'acomiadament de la periodista.

Font: AFP

Jim Watson, 

25-11-2011


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image