Un cèlebre xef britànic, enxampat in fraganti robant vi i formatge


Londres.- 

A un cèlebre cuiner britànic l'han enxampat in fraganti quan robava vi i formatge en un supermercat. El xef Antony Worrall Thompson, de 60 anys, molt conegut per les seves intervencions en el programa Ready, steady, cook de la BBC, va acabar a la comissaria, després que les càmeres d'un establiment de la cadena Tesco el filmessin marxant sense pagar algunes viandes, que s'havia ficat a la bossa.

Els empleats de la botiga --situada a Henley-on-Thames, un barri de gent de casa bona, a l'Oest de Londres, on Worrall Thompson té un gastropub anomenat The Greyhound-- estaven picats perquè el xef havia robat altres productes semblants en cinc ocasions.

El que s'emportava, cebes, pa, unes verdures, formatge i vi, no tenia en realitat gaire valor i menys per a un personatge que, malgrat certs problemes amb els negocis, viu molt folgadament.

Ajuda psicològica
Després que la policia el deixés en llibertat, l'estrella dels fogons ha demanat perdó, profundament avergonyit pels seus "estúpids i irresponsables actes". Penedit, ha promès que es posarà en mans d'un psicòleg, perquè el seu comportament és un impuls sense sentit.

No és la primera vegada que a Worrall Thompson se li creuen els cables. En una ocasió va recomanar, des d'una revista de menjar biològic, afegir a una amanida d'invenció seva una planta verinosa anomenada henbane, "perquè li donarà molt de gust". Quan va advertir l'error, es va desfer en excuses, afirmant que havia confós el nom de l'herba, amb una altra de perfectament comestible, que tenia al cap. Afortunadament la recepta no va causar víctimes.

Font: El Periódico

Begoña Arce, 

10-01-2012


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image