Detenen un brasiler en presentar un document amb una foto de Jack Nicholson


image

Rio de Janeiro.- 

Un brasiler ha estat detingut per falsificació en presentar un document d'identificació amb la foto de l'actor nord-americà Jack Nicholson a l'hora d'obrir un compte bancari, ha informat la policia civil de Pernambuco (nord-est) el dimecres en un comunicat.

Ricardo Sergio Freire de Barros, de 41 anys, va ser detingut dimarts mentre intentava obrir un compte bancari a Recife i haurà de respondre pels delictes d'ús de document fals i falsificació, han precisat les autoritats.

El brasiler, que ja estava sent investigat, tenia en el seu poder diversos documents d'identificació amb el nom d'altres persones.

A la imatge del document divulgada per les autoritats apareix la cara del reconegut actor al costat de la signatura de "Joao Pedro dos Santos" i una empremta digital.

"El document amb la foto de l'artista i una altra identitat falsa van ser usats per obrir una empresa fictícia i, amb ella, també obrir un compte bancari. Així usava el límit dels xecs i de la targeta de crèdit per cometre delictes", va afirmar Erivaldo Guerra, al capdavant de la investigació de la policia civil, al portal G1.

Nicholson, de 74 anys, va ser guanyador de l'Oscar per 'algú va volar sobre el niu del cucut' ('One Flew over the Cuckoo s nest', de 1975), 'La força de l'afecte' ('Terms of Endearment', de 1983 ) i 'Millor impossible' ('As good as it gets', de 1997).

Foto: Imatge difosa per la Policia Civil Brasilera del document d'identitat fals.

Font: AFP

03-03-2012


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image