El Barça, part del complot anti-Assad, segons la televisió siriana


.- La televisió estatal siriana ha emès un vídeo per "demostrar" que el FC Barcelona està ajudant en el contraban d'armes als opositors que lluiten contra les forces lleials al president sirià Bashar al-Assad.

Segons Ynetnews.com, en un vídeo transmès el passat desembre en què es parlava de com els mitjans àrabs, com Al-Jazeera o Al-Arabiya, "distorsionaven els fets", el canal Al Dunya mostrava imatges d'un partit entre el Barcelona i el Reial Madrid.

Segons el narrador, la formació del Barcelona, representava les rutes de contraban d'armes als rebels sirians. Els jugadors, al seu torn, representaven als contrabandistes, explicava el narrador, mentre que la posició de la pilota representava la ubicació de les armes. Quan l'estrella del Barça Leo Messi passava la pilota, tot indicava que les armes havien arribat als rebels en Dir al-Zur.

El vídeo, que va ser publicat a YouTube i vist per centenars de milers de persones, va ser objecte de burla per part dels mitjans de comunicació de tot el món àrab.

Aquesta no era la primera vegada que Al-Dunya TV afirmava que un esdeveniment esportiu era part d'un complot per eliminar Assad del poder. Recentment, va acusar un comentarista esportiu d'Al Jazeera de parlar contra Assad durant un partit de futbol entre Síria i Bahrain.

Font: Telecinco

18-03-2012


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image