Els passatgers redueixen un pilot que va alertar d'una bomba d'Al-Qaida


.- Un avió nord-americà va haver de ser desviat cap a un aeroport de Texas pel "comportament erràtic" del comandant, que va alertar el passatge de l'existència d'una bomba d'Al-Qaida. Els passatgers van haver de reduir el pilot.

Segons la companyia JetBlue, l'avió, que va sortir de Nova York amb destí a Las Vegas, va haver d'aterrar d'urgència a l'aeroport d'Amarillo després de l'incident provocat per un "problema mèdic" del comandant.

Segons la web del diari Amarillo Globe-News, el comandant va sortir del lavabo cridant: "L'Iraq, Al-Qaida, terrorisme, ens estavellarem".

"Va ser bastant inquietant", va declarar a la cadena CNN una de les passatgeres, Heidi Karg. "Un grup de passatgers es va precipitar sobre ell per contenir-lo". Un altre passatger, Gabriel Schonzeit, va declarar que el comandant "va cridar sobre Al-Qaida i va dir que hi havia sens dubte una bomba a l'avió i que ens massacraria".
El copilot va tancar la cabina

L'Aviació Civil americana va precisar que el copilot es va començar a inquietar pel comportament del comandant a la cabina. "Quan el comandant va deixar la cabina (per anar al lavabo), el copilot va tancar la porta", explica en un comunicat.

"Quan el comandant va voler de tornar va ser quan va quedar reduït pels passatgers. Després de l'aterratge, el comandant va ser traslladat en ambulància a un centre mèdic", afegeix Aviació Civil. Un altre pilot es va fer càrrec de l'avió.

Font: AFP

28-03-2012


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image