Enxampen a Vilajuïga un home que conduïa en calçotets i completament borratxo


Vilajuïga.- 

Els Mossos d'Esquadra han enxampat un home que conduïa completament begut i anava només amb roba interior. Els agents van detectar el conductor -que circulava per la carretera GI-610, a Vilajuïga (Alt Empordà)-, amb clars símptomes d'haver pres alcohol. Quan els agent van aturar el vehicle, es van trobar que el conductor anava només amb calçotets i tenia la cara bruta de fang. L'home va relatar a la policia que havia caigut a una bassa i que s'havia embrutat la roba. Els agents van comprovar que, evidentment, la roba es trobava a l'interior del vehicle. Després de practicar-li la prova, l'home va donar un resultat d'1,15 mg/l d'aire expirat, una quantitat que gairebé quintuplica la taxa permesa.

Els fets van tenir lloc dilluns 19 de març a la tarda, cap a les quatre de la tarda, quan una patrulla dels Mossos d'Esquadra va detectar un conductor que podria trobar-se sota els efectes de l'alcohol. Els agents el van aturar i es van trobar que l'únic ocupant del vehicle conduïa gairebé despullat, ja que només portava calçotets.

L'home va relatar als agents que poc abans havia caigut a una bassa i s'havia embrutat de fang. Per això, s'hauria tret la roba. Els policies van comprovar que la versió de l'home podia ser veritat ja que dins el vehicle van trobar roba bruta i el conductor també tenia fang a la cara.

Davant les evidències que el conductor anava borratxo, els mossos li van practicar la prova d'alcoholèmia. L'home va donar un resultat positiu d'1,15 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, quantitat que gairebé quintuplica la taxa màxima permesa.

La policia va imputar un delicte contra la seguretat del trànsit al conductor, que haurà de comparèixer al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

Font: ACN

23-03-2012


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image